background-img

Rendezvénytechnika

Fesztiválok, egyéb események hűtése, fűtése

Fesztiválok, rendezvények hűtés-fűtés megoldása, mobilis elektromos és gépészeti rendszerek telepítése, karbantartása

Fesztiválok, egyéb események hűtése, fűtése oszlopklímákkal, egyéb berendezésekkel

• Oszlopklímák bérbeadása, üzemletetése rövid-, vagy akár hosszútávon is

Light tower agregátoros mobil fényforrás bérbeadása, üzemeltetése

• Elektromos és gépészeti megoldások, non-stop hibaelhárítás

 

Oszlop klímák (mobil klíma)

A régió legnagyobb bérelhető mobil klíma parkjával rendelkezünk.

Több, különböző teljesítményű Fisher oszlopklímával tudjuk kiszolgálni megrendelőinket, legkisebb 3 kw teljesítményű berendezéstől az ipari igényeket kielégítő 28 kw os berendezésig. Jelenleg közel 100 db ilyen egység áll a rendelkezésünkre.

Kültéri „sátras” rendezvények, fesztiválok, sportcsarnokok, uszodák, gyártó csarnokok, mezőgazdasági helyszínek, és egyéb helységek hűtésére, fűtésére alkalmas berendezésink rövid-, és hosszútávon is bérelhetőek, nagyobb rendezvények esetén akár 0-24 helyszíni ügyelettel, ha erre megrendelői igény merül fel.

Az ún. oszlopklímák előnye, hogy mobil berendezés, tehát bárhol telepíthető. Nincs szükség külön tartószerkezetre, semmilyen kivitelezői beavatkozást nem igényel, könnyen és gyorsan szakembereink által beüzemelhető. Megjelenése esztétikus, működése halk, kezelése felhasználóbarát. Berendezéseink 16 kW, 18kW, 20kW és 28kW-tos teljesítményű kivitelben bérelhetőek szállítással, beüzemeléssel, hosszabb bérlet esetén karbantartással.

Folyamatosan bővülő készletünknek köszönhetően nem okoz gondot több rendezvény, forgatás párhuzamos kiszolgálása sem. Igény esetén dinamikusan bővíthető a telepített berendezések száma.

Referenciáink között szerepelnek a nagyobb hazai fesztiválok, sport események VIP helyszíneinek hűtése-fűtése, esküvők, szervere helységek és egyéb magánrendezvények kiszolgálása is.

Mobil légkezelő berendezés (Rooftop)

A Lennox és a CIAT Rooftop légcserélő berendezések legfontosabb előnye a friss levegő befújás. 500- 8000 m3/h friss, szűrt, hűtött- fűtött levegőt képes a helységbe fújni. Telepítése egyszerű és gyors, gyakorlatilag csak „be kell dugni” és működik.

A berendezés egy darab megközelítőleg 2×2 méter nagyságú egységből áll. Nincs különálló beltéri egysége, légcsatornához, vagy befúvó mobil csőhöz csatlakoztatható, vagy egy anemosztát rácson keresztül juttatja a kezelt levegőt a helységbe.

Ennek köszönhetően óriási teljesítmény és frisslevegő mennyiség fújható a kezelendő helységbe, működése nem zavaró a teljes egység kívül helyezkedik el.

Hűtési-fűtési Teljesítményük 28 kW, 45kw és 60kW, amelyeket olyan rendezvényekre, forgatásokra ajánljuk aholnem csak a hűtés fűtés fontos, hanem a friss levegő biztosítása, és az elhasznált levegő cseréje. Egyszerre több Lennox vagy CIAT Rooftop légcserélő berendezés is beüzemelhető, de gyakra kombinálható a Fisheroszlopklímákkal egyaránt.

A hazai nagyobb fesztiválok, gyártó csarnokok, uszodák, sportcsarnokok, építkezések szezonális légkezelése

Természetesen cégünk vállalja a berendezések szállítását, beüzemelését és karbantartását egyaránt, 0-24 helpdesk vonallal, szükség esetén delegált személyzettel!

Light tower 

A Lexcom cégcsoport foglalkozik egyedi mobil Light Tower eszközök bérbeadásával, üzemeltetésével is. Ez a gázolajjal működő berendezés tökéletes megoldás az időszakos rendezvények, építkezések, forgatások megvilágításához, biztosításához. Beüzemelése pár percet vesz igénybe, magassága és a reflektorok iránya állítható. Kikapcsolása is pár perc, amely során a saját szerkezetébe visszacsukódik, ezáltal biztonságosan elzárható. Szállítása és kezelése is felhasználóbarát. Ajánljuk kültéri építkezésekre, őrzendő területekre, fesztiválokra, forgatásokra és bárhova ahol nem, vagy nehezen kialakítható az elektromos hálózat. A PpoPa Tower Light NS egy halk kivitelű eszköz, campingek éjszakai nyugalmát biztosítani is tökéletes.

A reflektor LED technológiával rendelkezik, súlya: 1100 Kg, mérete: 1,20 x 1,20x 2,7 m összecsukott állapotban. A reflektorokat 8,50 méter magasságig lehet kitolni.

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

Lexcom 

1024 Budapest
Lővőház u. 2-6.
Magyarország

info@lexcom.hu

Lexcom 

1024 Budapest
Lővőház u. 2-6.
Magyarország

info@lexcom.hu

KARRIER